Киевский форум №1 в Украине!
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Як обрати двомісний диван?

Участников: 4

Перейти вниз

Як обрати двомісний диван? Empty Як обрати двомісний диван?

Сообщение автор JeckShepard Вчера в 7:07 pm

Що ви думаєте про двомісний диван? Я намагаюсь вибрати між кількома моделями, але так важко зрозуміти, який саме буде зручніший для щоденного використання. Мене цікавить не тільки дизайн, а й комфорт, чи можна на ньому сидіти довго без дискомфорту? Чи є різниця між моделями, де є розкладний механізм і тими, що без нього? І як на рахунок матеріалу оббивки – чи легко чиститься?

JeckShepard

Дата регистрации : 2021-10-30

Вернуться к началу Перейти вниз

Як обрати двомісний диван? Empty Re: Як обрати двомісний диван?

Сообщение автор Snikeers Вчера в 7:07 pm

Я купував двомісний диван кілька місяців тому, і дуже задоволений. Модель, яку я вибрав, без розкладного механізму, але вона дуже зручна для щоденного використання. Матеріал оббивки — екошкіра, яка добре чиститься, навіть якщо пролити щось. Сидіти на ньому комфортно, можна навіть довго працювати або дивитись телевізор.

Snikeers

Дата регистрации : 2023-05-26

Сообщение автор Fucifer Вчера в 7:07 pm

Ми придбали двомісний диван з розкладним механізмом для гостинної кімнати. Спочатку думали, що це буде просто як додаткове місце для сидіння, але виявилося, що він надзвичайно зручний і для сну. Механізм розкладу працює без жодних проблем, дуже зручно за ним спати.

Fucifer

Сообщение автор Пультас Вчера в 7:08 pm

Придбали двомісний диван пару місяців тому, і ось кілька слів про мій досвід. Він справді дуже зручний і практичний. Я обрала модель дивана 2 sleep https://interia.com.ua/divani/raskladnye-divany/2sleep/ з розкладним механізмом, і це дійсно виявилося дуже корисно, оскільки на ньому зручно спати, коли приходять гості, а також він не займає багато місця.
Що мені найбільше сподобалося, так це матеріал оббивки — дуже м’який, але водночас не вимогливий до догляду. Дуже легко чиститься і виглядає як новий навіть після кількох місяців використання. Для двох людей цей диван – ідеальне рішення, в ньому комфортно і вдень, і вночі.
Як обрати двомісний диван? MB2qbO20.jpg?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82-20-11-2024%2012:12:07

Пультас