Як обрати насос для басейну?
Участников: 3
Страница 1 из 1
Як обрати насос для басейну?
У мене виникло питання щодо вибору насоса для басейну. Ми тільки що встановили басейн у дворі, і я не маю уявлення, який насос обрати. Чи є якісь рекомендації для новачків? Що мені слід враховувати, щоб обрати підходящу модель?
Mosak- Сообщения : 50
Дата регистрации : 2023-08-15
Re: Як обрати насос для басейну?
Я можу тобі допомогти з вибором насоса. В першу чергу, враховуй об'єм і тип басейну, а також потрібну продуктивність насоса. Також зверни увагу на енергоефективність і фільтраційні характеристики. Можу порадити моделі відмінних брендів, якщо потрібно.
lobotryas- Сообщения : 61
Басейн у нас середнього розміру, приблизно 30 000 літрів. Я, відверто кажучи, не дуже розуміюся на цьому. Які бренди насосів варто розглянути, і які параметри будуть оптимальними для такого басейну?
Mosak- Сообщения : 50
Mosak пишет:У мене виникло питання щодо вибору насоса для басейну. Ми тільки що встановили басейн у дворі, і я не маю уявлення, який насос обрати. Чи є якісь рекомендації для новачків? Що мені слід враховувати, щоб обрати підходящу модель?
Для басейну такого об'єму рекомендую звернути увагу на насоси від Pentair, Hayward і Intex. Один з хороших варіантів - насос Hayward PowerFlo LX. Цей насос забезпечує відмінну продуктивність, легко встановлюється і обслуговується. Також він має надійний фільтр.
Можеш подивитися в каталозі насоси https://aquapolis.ua/ua/nasosy.html крім того, інтернет магазин надає інформацію про інші моделі та їх переваги. Подивися його і обов'язково консультуйся з продавцем для вибору саме тієї моделі, яка підійде для вашого басейну.
klqrov- Сообщения : 167