Скільки коштують таблетки від туберкульозу?
Участников: 3
Страница 1 из 1
Скільки коштують таблетки від туберкульозу?
Підкажіть, будь ласка, скільки зараз коштують таблетки від туберкульозу в Україні? Ліки зараз стали дорогими, і треба знати хоча б орієнтовні ціни, щоб розуміти, як планувати витрати. Бажано дізнатися ціни на основні препарати, які призначають при туберкульозі. Якщо хтось уже проходив курс лікування або купував ліки, буду вдячний за інформацію. Особливо цікавлять "Ізоніазид" і "Рифампіцин".
Mosak- Сообщения : 50
Дата регистрации : 2023-08-15
Re: Скільки коштують таблетки від туберкульозу?
Я дізнавався трохи, коли для знайомого шукав, і ціни дійсно відчутні, особливо якщо потрібні комбіновані курси. "Ізоніазид", наприклад, залежно від дозування, може коштувати від 30 до 100 грн за упаковку. "Рифампіцин" також в різних дозах і може варіюватися по ціні. Все залежить від виробника і де купувати. Важливо також врахувати, що деякі ліки часом важко знайти в наявності.
klqrov- Сообщения : 167
Я розумію, що ціна може відрізнятися залежно від дозування і місця покупки. Проте, наскільки знаю, ліки від туберкульозу бувають не завжди доступні, особливо в державних аптеках. Можливо, є якісь поради, де краще шукати або де вони є в наявності без перебоїв? Просто не хочеться витрачати час на об’їзд багатьох аптек.
Mosak- Сообщения : 50
Mosak пишет:Я розумію, що ціна може відрізнятися залежно від дозування і місця покупки. Проте, наскільки знаю, ліки від туберкульозу бувають не завжди доступні, особливо в державних аптеках. Можливо, є якісь поради, де краще шукати або де вони є в наявності без перебоїв? Просто не хочеться витрачати час на об’їзд багатьох аптек.
Якщо тобі потрібен великий вибір і зручність, я б радив глянути на сторінку аптеки АНЦ, в них є таблетки від туберкульозу https://anc.ua/catalog/medikamenty-1/protivomikrobnye-preparaty-91/protivotuberkuleznye-sredstva-491 тут є багато препаратів, і часто можна знайти ті, що важко знайти в звичайних аптеках.
Наприклад, "Рифампіцин" чи "Ізоніазид" є в наявності, і ціни нормальні, як для спеціалізованих ліків. Плюс у них є доставка по всій Україні, що зручно, особливо якщо живеш не в місті. З власного досвіду скажу – цей варіант дуже рятує, коли потрібні ліки без перебоїв!
lobotryas- Сообщения : 61