Хочу позбутись алкогольної залежності
Участников: 2
Страница 1 из 1
Хочу позбутись алкогольної залежності
Через те, що я багато п'ю алкоголю, дружина погрожує від мене піти, а я цього не хочу, тому вирішив що кодуватимуся. Порадьте мені клініку, яка таким займається, і бажано щоб лікування було не надто дорогим.
Luter90- Сообщения : 349
Дата регистрации : 2021-08-20
Re: Хочу позбутись алкогольної залежності
Мало якій жінці сподобається чоловік, що п'є, який якщо що і заробляє, все пропиває. Знаю я одну клініку, де деякий час тому лікувалися мої друзі, і таке лікування дало хороші результати.
JeckShepard- Сообщения : 127
Дата регистрации : 2021-10-30
Так і є, у мене багато грошей іде на алкоголь, та й на роботі вже косо дивиться начальство, бо пити кидати треба терміново. Я вважаю, що зручніше буде для мене, якщо ти залишиш посилання на сайт клініки. Так я зможу швидко туди перейти, і почитати, що там, і по чому.
Luter90- Сообщения : 349
Дата регистрации : 2021-08-20
Лікування від алкоголю https://narcologist.kiev.ua/uk/koduvannja-koduvannja-vid-alkogolizmu-likuvannja-zalezhnostej-v-kiievi дуже успішно проводять в клініці імені Гальченко В.В вона в Києві. Консультація з лікарем наркологом є абсолютно безкоштовною, саме на ній лікар визначається з тактикою лікування.
Якщо говорити про ціну за лікування, все максимально індивідуальне і залежить повністю від того, наскільки далеко зайшла ця залежність. У будь-якому випадку їхній підхід дає можливість починати нове тверезо життя, коли тебе навіть не тягтиме на алкоголь.
Якщо говорити про ціну за лікування, все максимально індивідуальне і залежить повністю від того, наскільки далеко зайшла ця залежність. У будь-якому випадку їхній підхід дає можливість починати нове тверезо життя, коли тебе навіть не тягтиме на алкоголь.
JeckShepard- Сообщения : 127
Дата регистрации : 2021-10-30