Медицинский центр
Участников: 4
Страница 1 из 1
Медицинский центр
Добрый день. Народ, выручайте, в интернете смотрю , но доверия мало, в общем ,нужна хорошая клиника с первоклассным врачами для диагностики здоровья и постановки верного диагноза,тот что мне ставят в местной больнице вызывают сомнения
Lastochka- Сообщения : 68
Дата регистрации : 2020-11-06
Re: Медицинский центр
Я бы ехал в Киев в частную клинику, собственно так и делал в своё время,там хоть и дорого,но зато делают качественно диагностику и назначают верное лечение
Kapitan- Сообщения : 247
Дата регистрации : 2020-11-06
Добридень. Правильно краще пройти обстеження в різних клініках щоб бути вже на сто відсотків впевненою в постановкi діагнозу. Якщо є у вас можливість і бажання ,то я можу порекомендувати в Туреччині медичний центр називається Анадолу. Ось там дійсно круті фахівці світового рівня, плюс круте сучасне унікальне обладнання, завдяки чому результати діагностики будуть максимально точні. Я там проходила не тільки через діагностику,але і через операцію ,тому можу з упевненістю сказати що краще клініки немає.
Beronika- Сообщения : 292
Дата регистрации : 2020-11-01
Рекомендую цю клініку в Дніпрі https://helyos.com.ua/ua/ починаючи з рецепції, адміністратори професійно виконують свої обов'язки, чітко відповідають на поставлені питання про послуги та ціни клініки. Цей мед. центр спеціалізується на наданні медичних послуг усім членам сім'ї. Ходжу сюди до офтальмолога та гінеколога час від часу, чудові, кваліфіковані, досвідчені фахівці.
Valder- Сообщения : 38
Дата регистрации : 2021-05-19

» Медицинский препарат Камагра
» Медицинский уход и реабилитация
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: