Киевский форум №1 в Украине!
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Медицинский центр

Участников: 4

Перейти вниз

Медицинский центр  Empty Медицинский центр

Сообщение автор Lastochka Вт Апр 25, 2023 3:58 pm

Добрый день. Народ, выручайте, в интернете смотрю , но доверия мало, в общем ,нужна хорошая клиника с первоклассным врачами для диагностики здоровья и постановки верного диагноза,тот что мне ставят в местной больнице вызывают сомнения
Lastochka
Lastochka

Дата регистрации : 2020-11-06

Вернуться к началу Перейти вниз

Медицинский центр  Empty Re: Медицинский центр

Сообщение автор Kapitan Ср Апр 26, 2023 4:47 pm

Я бы ехал в Киев в частную клинику, собственно так и делал в своё время,там хоть и дорого,но зато делают качественно диагностику и назначают верное лечение
Kapitan
Kapitan

Дата регистрации : 2020-11-06

Сообщение автор Beronika Чт Апр 27, 2023 1:34 pm

Добридень. Правильно краще пройти обстеження в різних клініках щоб бути вже на сто відсотків впевненою в постановкi діагнозу. Якщо є у вас можливість і бажання ,то я можу порекомендувати в Туреччині медичний центр називається Анадолу. Ось там дійсно круті фахівці світового рівня, плюс круте сучасне унікальне обладнання, завдяки чому результати діагностики будуть максимально точні. Я там проходила не тільки через діагностику,але і через операцію ,тому можу з упевненістю сказати що краще клініки немає.
Beronika
Beronika

Дата регистрации : 2020-11-01

Сообщение автор Valder Ср Май 24, 2023 9:14 am

Рекомендую цю клініку в Дніпрі https://helyos.com.ua/ua/ починаючи з рецепції, адміністратори професійно виконують свої обов'язки, чітко відповідають на поставлені питання про послуги та ціни клініки. Цей мед. центр спеціалізується на наданні медичних послуг усім членам сім'ї. Ходжу сюди до офтальмолога та гінеколога час від часу, чудові, кваліфіковані, досвідчені фахівці.

Valder

Дата регистрации : 2021-05-19