Ремонт підлоги
Участников: 5
Страница 1 из 1
Ремонт підлоги
Треба зробити ремонт підлоги. Будинок старий та вся стяжка під лінолеумом вже давно перетворилась на порохи. Що порадите використати?
Naice Little- Сообщения : 4
Дата регистрации : 2023-04-13
Re: Ремонт підлоги
Отже, матимеш змогу зробити все за сучасними стандартами. Я так розумію, що товстий шар стяжки робити не маєш можливості. Тому треба за допомогою спеціальної суміші зробити рівень. Доречі, навіть за таких умов інфрачервона тепла підлога монтується дуже легко. Це майже необхідний апгрейд на сьогоднішній день, коли мова йдеться про ремонт в домі. Навіть якщо вже є централізоване опалення, тепла підлога стане чудовим допоміжним джерелом тепла взимку.
Naewas- Сообщения : 5
Дата регистрации : 2023-04-13
Сейчас мне кажется достаточно просто определиться, так как очень много предложений по современным материалам для монтажа пола. Выбирайте после профконсультаций
Валентин Орик- Сообщения : 12
Дата регистрации : 2023-11-12
Полностью согласен. Автор, в вашей ситуации возможно несколько решений и я бы привлекал специалистов именно по реставрации или замене пола. Если вы в Харькове, то думаю, что вам будет полезной ссылка на магазин строительных материалов https://www.bazar.kharkov.ua
Тимур Енович- Сообщения : 7
Дата регистрации : 2024-01-12
Привіт! Нещодавно у мене був досвід ремонту квартири в Києві, і я хотів би поділитися своїми враженнями. Якщо у вас стара стяжка перетворилася на порох, найкращим рішенням буде повна її заміна. В такому випадку важливо звернутися до професіоналів, які можуть зробити якісний ремонт. Я рекомендую https://www.vidbydova.com.ua/remont-kvartir/. Вони роблять ремонт на високому рівні і допоможуть вам підібрати найкращі матеріали для підлоги. Звертаючись до Видбудова, ви отримаєте надійний і довговічний результат. Не ризикуйте самостійно, краще довіртеся професіоналам!
Daria- Сообщения : 13
Дата регистрации : 2024-06-08