Що ви більш любите носити?
+2
Доди
Galia444
Участников: 6
Страница 1 из 1
Що ви більш любите носити?
Привіт всім! Дівчатка, що ви любите носити взимку? Який одяг для вас найзручніший і в якому ви почуваєтеся комфортно? Планую оновити трохи гардероб, хочеться щось незвичайне та стильне, чого раніше не носила. Може якийсь магазин з гарним вибором порадите?
Galia444- Сообщения : 16
Дата регистрации : 2021-07-06
Re: Що ви більш любите носити?
Дивлячись яка зима, якщо сильні морози, то мені якось все одно в чому виходити на вулицю, головне щоб тепло було) Пуловери, светри, туніки з джинсами або теплими легінсами саме те.
Доди- Сообщения : 18
Дата регистрации : 2022-01-19
Я часто роблю покупки в Zara, дуже подобається якість і зовнішній вигляд речей. Ще недавно відкрила для себе невеликий магазинчик у ТЦ. Там одяг українського виробника.
Fiona- Сообщения : 12
Дата регистрации : 2022-11-26
Буває, хочеться купити щось новеньке, а що не знаєш) У кожного комфорт асоціюється з різними речами, комусь зручно в джинсах та светрі, комусь у сукні та ботфортах. Якщо хочете щось стильне і модне купіть кашемірову або вовняну сукню в пол або новенький пуловер і шарф незвичайного. Я собі на березень, а в березні ще холодно, купила джинси на високій посадці та кашемировий светр в магазині Numéro. У них ціна на жіночі джинси нормально, при тому, що це брендові речи.
Gyava- Сообщения : 30
Дата регистрации : 2022-01-17
У мене в гардеробі також переважає одяг в спортивному стилі, адже це завжди зручно. Якісні речі завжди доречні, а купую в основному на офіційному сайті PUMA все. Зараз вже треба готуватись до весни, придивляюсь куртки та вітрівки https://ua.puma.com/uk/sportivnye-tovary-dlja-zhenshhin/odezhda/kurtki.html . На багато речей є величезні знижки, от така куртка - вигідна пропозиція за ціною.
Patochka- Сообщения : 116
Дата регистрации : 2022-09-04
Цього року захотілось перейти на спортивний одяг. Ми з хлопцем купили парні спортивні костюми (по 2 набори для кожного) і 80% часу зими проходили в них. Досить зручно і тепло. Рекламувати нікого не буду, бо є досить багато гарних українських виробників.
Olka Melnik82- Сообщения : 4
Дата регистрации : 2023-01-31