Як привести фінанси та бухгалтерію до ладу
Участников: 3
Страница 1 из 1
Як привести фінанси та бухгалтерію до ладу
Дорогі друзі, підкажіть мені будь ласка, у мене свій бізнес, який я практично веду сам, але у мене накопичилося дуже багато питань, як фінансових так і по бухгалтерії і я не можу їх вирішити, які є варіанти привести все в порядок?
jekalopah- Сообщения : 37
Дата регистрации : 2023-01-27
Re: Як привести фінанси та бухгалтерію до ладу
Привіт, є один перевірений варіант, раз і назавжди позбавитися проблем з бухгалтерією і привести все до ладу, принаймні мені цей варіант дуже допоміг, замов бухгалтерські послуги, на даний момент у мене з податковою та з документами жодних проблем немає і я сплю спокійно, єдине про що я жалкую так це про те чому я не зробив це раніше, рекомендую вам вчинити саме так, хай щастить!
Mikki333- Сообщения : 24
Дата регистрации : 2023-01-28
Mikki333 пишет:Привіт, є один перевірений варіант, раз і назавжди позбавитися проблем з бухгалтерією і привести все до ладу, принаймні мені цей варіант дуже допоміг, замов бухгалтерські послуги, на даний момент у мене з податковою та з документами жодних проблем немає і я сплю спокійно, єдине про що я жалкую так це про те чому я не зробив це раніше, рекомендую вам вчинити саме так, хай щастить!
Друг мій, людське тобі спасибі, це чудовий варіант!
jekalopah- Сообщения : 37
Дата регистрации : 2023-01-27
Так, згоден з вами, порядок у документах потрібен обов'язково, до речі, дякую за відмінну пораду!
Commandame0101- Сообщения : 13
Дата регистрации : 2023-02-01
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: