Книги на будь який смак
Участников: 5
Страница 1 из 1
Re: Книги на будь який смак
Повністю згоден, книжа - це скарб! Нажаль, не всі це розуміють
Mike- Сообщения : 10
Дата регистрации : 2022-05-24
Привіт!
А що ви любите читати? Який жанр літератури вам подобається?
Я от останнім часом підсіла на фентезі книги https://www.britishbook.ua/catalog/fantastika-i-fentezi/yazyk-english/ Вже третю книгу замовляю на Брітішбук. Це крута література, трошки може дитяча, але читається легко і цікаво. Такий яскравий світ, мені подобається.
А що ви любите читати? Який жанр літератури вам подобається?
Я от останнім часом підсіла на фентезі книги https://www.britishbook.ua/catalog/fantastika-i-fentezi/yazyk-english/ Вже третю книгу замовляю на Брітішбук. Це крута література, трошки може дитяча, але читається легко і цікаво. Такий яскравий світ, мені подобається.
Симпатик- Сообщения : 23
Дата регистрации : 2020-09-16
Зараз не дуже подобаються послуги "Книгарні Є", замовляла останній раз - надзвичайно довго чекала на відправку книг, дзвонила тисячу разів, казали немає в наявності однієї з книг, хоча на сайті на момент замовлення писало, що в наявності і після замовлення ще дзвонили підтвердили замовлення, ніби то все ок, замовлення прийнято, відправимо протягом 2 днів
KarinaAndrushchenko- Сообщения : 13
Дата регистрации : 2023-02-21
Книги це дуже чудова річ, про яку ми все більше стали забувати. Але завдяки книзі розвивалось мистецтво та це була саме та річ якою автор міг передати нам всі свої задумки, які хтів.
Benny12- Сообщения : 20
Дата регистрации : 2023-03-15