Киевский форум №1 в Украине!
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Яким був ваш останній подарунок для вашого чоловіка?

Участников: 4

Перейти вниз

Яким був ваш останній подарунок для вашого чоловіка? Empty Яким був ваш останній подарунок для вашого чоловіка?

Сообщение автор Albert364 Ср Ноя 16, 2022 11:50 am

Яким був ваш останній подарунок для вашого чоловіка?

Albert364

Дата регистрации : 2022-11-16

Вернуться к началу Перейти вниз

Яким був ваш останній подарунок для вашого чоловіка? Empty Re: Яким був ваш останній подарунок для вашого чоловіка?

Сообщение автор Richard69 Ср Ноя 16, 2022 1:45 pm

Останнє що я дарувала чоловікові це була сумка. Я замовила для нього шкіряну сумку. Йому дуже сподобався цей подарунок, та для роботи він виявився дуже зручним. Мені здається, що чоловічі шкіряні сумки ручної роботи , це прекрасний подарунок та дуже стильні аксесуари для сучасного чоловіка.

Последний раз редактировалось: Richard69 (Чт Ноя 17, 2022 8:42 pm), всего редактировалось 1 раз(а)

Richard69

Яким був ваш останній подарунок для вашого чоловіка? Empty Re: Яким був ваш останній подарунок для вашого чоловіка?

Сообщение автор Emil565 Ср Ноя 16, 2022 2:55 pm

Я подарувала своєму хлопцеві нові навушники. Для нього вони були дуже потрібним подарунком.

Emil565

Сообщение автор ximu Вт Авг 08, 2023 11:03 pm

Вот этот парфюм «Silver Mountain Water» оказался просто шикарным подарком!
ximu
ximu

Дата регистрации : 2023-01-08

https://www.myalexandriya.com/stranicy/duhi-na-razliv-royal-parf