Киевский форум №1 в Украине!
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Хочу ремонтувати свій айфон в Одесі

Участников: 2

Перейти вниз

Хочу ремонтувати свій айфон в Одесі Empty Хочу ремонтувати свій айфон в Одесі

Сообщение автор Luter90 Сб Ноя 02, 2024 4:51 pm

Я розглядаю можливість ремонту свого iPhone в спеціалізованому сервісі. Чи знаєте ви компанії, які гарантують якість виконаних робіт? Цікаво почути про досвід інших клієнтів і їхню думку про різні сервіси.

Luter90

Дата регистрации : 2021-08-20

Вернуться к началу Перейти вниз

Хочу ремонтувати свій айфон в Одесі Empty Re: Хочу ремонтувати свій айфон в Одесі

Сообщение автор Матильда Вт Ноя 05, 2024 2:39 pm

Я ніколи не думала, що поломка мого iPhone може стати такою стресовою ситуацією. Коли він просто перестав реагувати на дотики, я відчула паніку. Але мій знайомий порекомендував сервіс Feelmark, і я вирішила спробувати. Ремонт iPhone в Одесі тут проходить швидко! Співробітники сервісу виявилися дуже привітними і професійними. Після швидкої діагностики мені пояснили, які деталі потрібно замінити. Я дізналася, що вони використовують оригінальні запчастини, тому я була впевнена у якості виконаних робіт. Отримавши гарантію на обслуговування, я залишилася дуже задоволеною. Рекомендую Feelmark усім, хто має проблеми з iPhone!
Матильда
Матильда

Дата регистрации : 2020-10-17

Вернуться к началу Перейти вниз