Киевский форум №1 в Украине!
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Шукаю роботу в ІТ

Участников: 2

Перейти вниз

Шукаю роботу в ІТ Empty Шукаю роботу в ІТ

Сообщение автор Мильпопс Пн Окт 28, 2024 12:36 am

Хочу запитати, де найкраще шукати вакансії в ІТ? Я зараз у пошуках нової роботи, але відчуваю, що деякі платформи не дають потрібних результатів. Може, ви можете поділитися своїм досвідом і порадити конкретні сайти або ресурси, які справді працюють? Я хочу знайти щось з хорошими умовами, адже це дуже важливо для комфортної роботи.
Мильпопс
Мильпопс

Дата регистрации : 2020-09-15

Вернуться к началу Перейти вниз

Шукаю роботу в ІТ Empty Re: Шукаю роботу в ІТ

Сообщение автор броня Вт Окт 29, 2024 11:16 pm

З власного досвіду скажу, що справді гідні вакансії в ІТ можна знайти не лише на класичних платформах але є й менш відомі місця. Зверни увагу на сайт компанії Галактика – в них чудові умови для співробітників і зручний процес рекрутингу. Тут працює досвідчений рекрутер , який орієнтований на індивідуальний підхід до кожного кандидата, і це реально важливо, коли хочеться знайти не просто роботу, а класну команду. Подивися їхній блог, де вони діляться, як саме працюють їхні HR та рекрутери. Галактика пропонує цікаві задачі та підтримує розвиток своїх співробітників. А ще плюсом є прозорість у комунікації на всіх етапах. Якщо хочеш знайти роботу з гарними умовами, спробуй подивитися вакансії саме в Галактиці.
броня
броня

Дата регистрации : 2021-04-16

Вернуться к началу Перейти вниз