Навчання для біженців у Польщі
Участников: 2
Страница 1 из 1
Навчання для біженців у Польщі
Як адаптуються школи в Польщі для дітей і підлітків, що приїхали з України через війну? Які освітні заклади надають інтеграційні програми для українських біженців, щоб допомогти їм успішно розпочати новий навчальний рік у новій країні?
Luter90- Сообщения : 346
Дата регистрации : 2021-08-20
Re: Навчання для біженців у Польщі
Війна змусила нас з донькою шукати нове місце для життя, і Польща стала нашим прихистком. Спочатку я переживала, чи зможе дитина продовжити навчання за кордоном, але після того, як відвідала сайт Spilnoinpl, всі сумніви зникли. Там я знайшла корисну інформацію про те, як записати дитину до польської школи, які документи потрібні, і як працює система освіти для біженців. Якщо вас цікавить Польща навчання для українців https://spilnoinpl.org/article/posibnyk-zi-vstupu-do-shkoly-dlia-ukrainskykh-ditei-u-polshchi за посиланням можете дізнатися більше. Зараз донька навчається в одній із варшавських шкіл і дуже задоволена. Викладачі допомагають з адаптацією, є підтримка від українських вчителів, а також курси польської мови. Я дуже вдячна за цей ресурс і раджу його всім батькам, які переживають за навчання своїх дітей у новій країні.
Матильда- Сообщения : 100
Дата регистрации : 2020-10-17