Киевский форум №1 в Украине!
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Хто робив швидку ліквідацію підприємства?

Участников: 2

Перейти вниз

Хто робив швидку ліквідацію підприємства? Empty Хто робив швидку ліквідацію підприємства?

Сообщение автор dimonk Вт Окт 15, 2024 9:35 am

Привіт. Підкажіть, будь ласка, хто робив швидку ліквідацію підприємства? Чи варто цим займатися самостійно чи краще відразу звернутися до фахівців? Буду вдячний за рекомендації.

dimonk

Дата регистрации : 2022-07-30

Вернуться к началу Перейти вниз

Хто робив швидку ліквідацію підприємства? Empty Re: Хто робив швидку ліквідацію підприємства?

Сообщение автор Luter90 Вт Окт 15, 2024 9:36 am

Я спробував спочатку зробити це сам, але виявилося досить складно через нюанси з документами. Якщо є час і бажання розбиратися в деталях, можна спробувати самостійно. Але особисто мені довелося в кінцевому результаті звертатися до юристів, щоб не затягувати процес.

Luter90

Дата регистрации : 2021-08-20

Хто робив швидку ліквідацію підприємства? Empty Re: Хто робив швидку ліквідацію підприємства?

Сообщение автор dimonk Вт Окт 15, 2024 9:36 am

В моєму випадку я одразу звернувся до фахівців, тому що самостійно це було б занадто довго. Процес пройшов швидко, і я не жалкую, що віддав справу в руки професіоналів. Зекономив час і нерви.

dimonk

Дата регистрации : 2022-07-30

Сообщение автор Luter90 Вт Окт 15, 2024 9:38 am

dimonk пишет:В моєму випадку я одразу звернувся до фахівців, тому що самостійно це було б занадто довго. Процес пройшов швидко, і я не жалкую, що віддав справу в руки професіоналів. Зекономив час і нерви.

Привіт усім! Я зовсім недавно закривав своє підприємство і хочу поділитися досвідом. Спочатку я думав, що зможу все зробити сам, але, якщо чесно, справа виявилася набагато складнішою, ніж я думав. Бюрократія у нас така, що можна дуже довго тягнутися з усіма цими документами і дозволами.
Тому вирішив звернутися до компанії, яка займається швидкою ліквідацією https://deju.com.ua/ua/likvidaciya-pidpriyemstv/ekspres-likvidaciya/ вибрав Deju і не прогадав. Вони реально знаються на своїй справі, зробили все швидко і професійно. Жодних проблем, ніяких затримок. Закрили мій бізнес менше, ніж за місяць, і я практично не напружувався. Дуже рекомендую, якщо хтось ще вагається – не витрачайте свій час, краще звертайтесь до тих, хто може зробити це швидше і без зайвих проблем.

Хто робив швидку ліквідацію підприємства? Kjyo7DE

Luter90

Дата регистрации : 2021-08-20

Права доступа к этому форуму: