Киевский форум №1 в Украине!
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Таблетки від бліх

Участников: 2

Перейти вниз

Таблетки від бліх Empty Таблетки від бліх

Сообщение автор Антон75 Чт Сен 05, 2024 9:54 pm

Шукаю таблетки від бліх для своєї кішки. Вона часто гуляє на вулиці, і почала сильно чесатися. Хочу знайти щось надійне і безпечне, щоб швидко позбутися цієї проблеми. Може, хтось знає, де можна купити перевірені таблетки?

Антон75

Дата регистрации : 2023-05-30

Вернуться к началу Перейти вниз

Таблетки від бліх Empty Re: Таблетки від бліх

Сообщение автор Сергей Романюк Чт Сен 05, 2024 10:37 pm

Шукаю таблетки від бліх для своєї кішки. Вона часто гуляє на вулиці, і почала сильно чесатися. Хочу знайти щось надійне і безпечне, щоб швидко позбутися цієї проблеми. Може, хтось знає, де можна купити перевірені таблетки? Я теж стикався з цією проблемою у своєї кішки, яка постійно гуляє на вулиці. Купив таблетки Comfortis — вони діють дуже швидко і ефективно. Блохи почали зникати вже після першого прийому. Ці таблетки можна знайти в інтернет-магазині https://zoo-zoo.shop/protyparazutarni/tabljetk-vid-blih-dlja-kotiv/ де є багато різних засобів проти паразитів. Я залишився задоволений результатом і впевнений, що твоїй кішці вони теж допоможуть. Раджу звернути увагу на цей варіант

Сергей Романюк

Дата регистрации : 2023-06-01

Вернуться к началу Перейти вниз