Киевский форум №1 в Украине!
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Где купить велосипед для долгих поездок?

Участников: 3

Перейти вниз

Где купить велосипед для долгих поездок? Empty Где купить велосипед для долгих поездок?

Сообщение автор PixelWizard Вт Май 28, 2024 9:13 pm

Всем привет! Ищу велосипед для долгих поездок и велопутешествий. Подскажите, пожалуйста, проверенные места, где можно купить надежный велосипед? Интересует как офлайн, так и онлайн варианты

PixelWizard

Дата регистрации : 2023-06-02

Вернуться к началу Перейти вниз

Где купить велосипед для долгих поездок? Empty Re: Где купить велосипед для долгих поездок?

Сообщение автор kuran Ср Ноя 27, 2024 12:53 pm

Хотів би придбати корзину на велосипед, але не знаю, де знайти. Ви підкажете, де можна замовити такий товар? Я вже переглядав кілька магазинів, але не знайшов нічого підходящого.

kuran

Дата регистрации : 2023-12-05

Где купить велосипед для долгих поездок? Empty Re: Где купить велосипед для долгих поездок?

Сообщение автор Luter90 Ср Ноя 27, 2024 12:55 pm

Прогулянки з друзями на велосипеді — це справжня насолода. Ми часто вирушаємо на велоекскурсії в околиці міста. Ось тільки не було зручного місця для того, щоб покласти сумку або пляшку води. Тому вирішив купити корзину на велосипед https://bagazhnik.ua/ua/aksessuary-dlya-velosipedov/bagazhniki-i-korziny-na-velosiped.html тут обрав модель, яка підійде саме до мого транспорту. В інтернет-магазині був великий вибір, а доставка здійснювалась дуже швидко. Тепер я можу комфортно возити всі необхідні речі, і прогулянки стали ще приємнішими.

Luter90

Дата регистрации : 2021-08-20