Корм для собаки
+2
Luter90
kuran
Участников: 6
Страница 1 из 1
Корм для собаки
Последнее время моя собака проявляет избирательность в еде, и я решил изменить ей рацион. Можете посоветовать надежное место для заказа сухого корма, где предлагают разнообразные варианты для собак всех возрастов и пород? Какие вкусовые предпочтения у вашего питомца?
kuran- Сообщения : 31
Дата регистрации : 2023-12-05
Re: Корм для собаки
Животные являются невероятно важной частью нашей жизни, и забота о них требует особого внимания. У меня есть прекрасная собака, и для нее я выбираю корм высокого качества. Нашел отличный сухой корм для собак https://mops.ua/dlya-sobak/goduvannya/suhij-korm/ на этом сайте. Он обеспечивает ей полноценное питание, благодаря сбалансированному составу, включающему все необходимые витамины и минералы. Благодаря этому корму, моя собака полна энергии и радости, ее шерсть блестит здоровьем. К тому же, удобство дозировки и длительный срок хранения делают использование сухого корма максимально удобным в повседневной жизни.
Luter90- Сообщения : 343
Дата регистрации : 2021-08-20
Мені тут сьогодні спало на думку, що мій пухнастий друг заслуговує на нову іграшку. А ще згадала, що йому потрібен новий шампунь, бо ми скоро закінчуємо старий. Хтось може порекомендувати місце, де можна вигідно та без проблем купити зоотовари? Хотілось би, щоб це було з надійною доставкою і великим асортиментом. Ідеально, якби там було все: і грайливі іграшки, і якісне харчування, і ветеринарні препарати. Можливо, десь є онлайн-магазин, який може задовольнити всі мої потреби?
Мильпопс- Сообщения : 96
Дата регистрации : 2020-09-15
Я сам не перший рік купую все необхідне для моїх чотириногих друзів і часто шукаю варіанти, де можна вигідно все придбати. Я вважаю, що найкраще для цього підходить інтернет-зоомагазин E-ZOO https://e-zoo.com.ua/ . Це чудовий вибір, оскільки там дійсно величезний асортимент товарів для різних тварин – від іграшок і аксесуарів до кормів та медичних препаратів. Я особисто оцінюю їх швидку доставку та надійний сервіс. На сайті ви знайдете все, що може знадобитися вашому улюбленцю. І не забудьте перевірити спеціальні пропозиції – вони часто мають відмінні знижки на товари високої якості.
броня- Сообщения : 112
Дата регистрации : 2021-04-16
А як ви обираєте корм? На що звертаєте увагу?
Марина Лозова- Сообщения : 35
Дата регистрации : 2023-09-01
У мене з'явилось маленьке цуценя, тут https://www.purina.ua/articles/dogs/feeding/guides/one-month-puppy-feeding читаю рекомендації про харчування тварини в такий юний вік. Кожній собаці важливо підбирати корм правильно. На сайті Пурина дають гарні рекомендації щодо цього та про все, що стосується догляду.
Bleralda- Сообщения : 43
Дата регистрации : 2023-10-17