Створити КЕП онлайн
Участников: 5
Страница 1 из 1
Створити КЕП онлайн
Привіт, форумчани! Шукаю рекомендації щодо створення КЕП онлайн. Які сервіси ви використовуєте і чи можете порадити якийсь надійний з них? Бажано з можливістю зберігання ключів і відміткою часу для правової важливості. Чекаю на ваші поради! Дякую.
Forbidden_zon- Сообщения : 74
Дата регистрации : 2020-09-27
Re: Створити КЕП онлайн
Привіт! Особисто я використовую сервіс "e-Signature". Все просто, швидко та зручно. Є функція зберігання ключів і відмітки часу. Рекомендую спробувати!
Зоя- Сообщения : 93
Дата регистрации : 2020-10-11
Дякую за пораду! Зайду на їхній сайт і ознайомлюся з можливостями. Чи можливо там відразу створити КЕП чи треба додатково виконувати якісь процедури?Зоя пишет:Привіт! Особисто я використовую сервіс "e-Signature". Все просто, швидко та зручно. Є функція зберігання ключів і відмітки часу. Рекомендую спробувати!
Forbidden_zon- Сообщения : 74
Дата регистрации : 2020-09-27
Привіт! Можу також дати рекомендацію. Сервіс DepositSign забезпечить тобі безпечне зберігання ключів, а їхня система відмітки часу відповідає всім законодавчим вимогам. Вони мають швидкий та ефективний процес верифікації. Заходьте на їхній сайт і переконайтесь. На сайті DepositSign ви зможете не лише створити КЕП онлайн https://www.depositsign.com , а й отримати всі необхідні інструкції та консультації. DepositSign також пропонує широкий спектр додаткових функцій, таких як створення цифрових підписів для документів та інші інструменти для електронного документообігу. Якщо маєте ще які-небудь питання, не соромтеся питати.
Kreativchik- Сообщения : 44
Дата регистрации : 2022-09-19
Замовила електронний підпис у «Вчасно.КЕП». Тепер можу підписувати документи за 1 клік у мобільному застосунку https://cap.vchasno.com.ua/ — підтверджую за допомогою біометричних даних (Face ID або відбитка пальця). Зараз більшість компаній ведуть електронний документообіг, електронний підпис якнайкраще підійде для підписання таких документів. На рахунок безпеки впевнена, на цьому ресурсі дані захищені. У них багато відомих фірм послуги замовляють.
Patochka- Сообщения : 116
Дата регистрации : 2022-09-04