Киевский форум №1 в Украине!
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

кондиционер

Участников: 4

Перейти вниз

кондиционер Empty кондиционер

Сообщение автор ReXata77 Ср Ноя 22, 2023 10:04 pm

Живу в частном секторе, и знаете раньше как-то обходились без кондиционера и было нормально, а сейчас доходы стали выше, сделали ремонт и задумались над покупкой кондиционеров в дом. Ранее уже заказывали на этом сайте целую систему в офис - https://aqua-life.ua/category/air-conditioning/ , поэтому выбор сайта был очевидным. Дом большой, 2-х этажный, поэтому позвонил и обсудили все с менеджером. Очень приятно удивила цена на хорошие и качественные кондиционеры от известных брендов, а еще сделали скидку на установку. Очень доволен, спасибо!

ReXata77

Дата регистрации : 2022-04-21

Вернуться к началу Перейти вниз

кондиционер Empty Re: кондиционер

Сообщение автор kuran Чт Авг 08, 2024 10:45 am

Вже кілька днів розглядаю можливість встановлення кондиціонера, але не можу визначитися, де краще замовити. Може, хтось знає, який інтернет-магазин або якийсь сервіс має гарні відгуки?

kuran

Дата регистрации : 2023-12-05

Сообщение автор Luter90 Чт Авг 08, 2024 10:47 am

Старий кондиціонер постійно виходив з ладу і не міг підтримувати бажану температуру. Після довгих пошуків я знайшов ідеальний інтернет-магазин кліматичної техніки https://tehno-climate.com.ua/ перш ніж замовити, я порівняв різні моделі і вибрав ту, що ідеально відповідає моїм потребам. Оформлення замовлення було простим, а доставка – швидкою. Новий кондиціонер працює бездоганно і не потребує частого обслуговування.

Luter90

Дата регистрации : 2021-08-20

Сообщение автор Lesya Вт Ноя 19, 2024 4:39 pm

Не так давно купила інверторний кондиціонер в інтернет-магазині «Евротехника» в Дніпрі, і хочу поділитися враженнями. Обрала модель від Cooper&Hunter, бо мені сподобалася її енергоефективність і тихий режим роботи. Після встановлення одразу помітила різницю — кондиціонер працює дуже плавно і безперервно підтримує комфортну температуру, що значно знижує споживання електрики. Доставка була швидкою, а монтаж — професійним, все пояснили і налаштували. Залишилась дуже задоволена покупкою і обслуговуванням, рекомендую цей магазин тим, хто шукає якісну техніку з гарним сервісом.
Lesya
Lesya

Дата регистрации : 2020-12-06