кондиционер
Участников: 4
Страница 1 из 1
кондиционер
Живу в частном секторе, и знаете раньше как-то обходились без кондиционера и было нормально, а сейчас доходы стали выше, сделали ремонт и задумались над покупкой кондиционеров в дом. Ранее уже заказывали на этом сайте целую систему в офис - https://aqua-life.ua/category/air-conditioning/ , поэтому выбор сайта был очевидным. Дом большой, 2-х этажный, поэтому позвонил и обсудили все с менеджером. Очень приятно удивила цена на хорошие и качественные кондиционеры от известных брендов, а еще сделали скидку на установку. Очень доволен, спасибо!
ReXata77- Сообщения : 94
Дата регистрации : 2022-04-21
Re: кондиционер
Вже кілька днів розглядаю можливість встановлення кондиціонера, але не можу визначитися, де краще замовити. Може, хтось знає, який інтернет-магазин або якийсь сервіс має гарні відгуки?
kuran- Сообщения : 32
Дата регистрации : 2023-12-05
Старий кондиціонер постійно виходив з ладу і не міг підтримувати бажану температуру. Після довгих пошуків я знайшов ідеальний інтернет-магазин кліматичної техніки https://tehno-climate.com.ua/ перш ніж замовити, я порівняв різні моделі і вибрав ту, що ідеально відповідає моїм потребам. Оформлення замовлення було простим, а доставка – швидкою. Новий кондиціонер працює бездоганно і не потребує частого обслуговування.
Luter90- Сообщения : 346
Дата регистрации : 2021-08-20
Не так давно купила інверторний кондиціонер в інтернет-магазині «Евротехника» в Дніпрі, і хочу поділитися враженнями. Обрала модель від Cooper&Hunter, бо мені сподобалася її енергоефективність і тихий режим роботи. Після встановлення одразу помітила різницю — кондиціонер працює дуже плавно і безперервно підтримує комфортну температуру, що значно знижує споживання електрики. Доставка була швидкою, а монтаж — професійним, все пояснили і налаштували. Залишилась дуже задоволена покупкою і обслуговуванням, рекомендую цей магазин тим, хто шукає якісну техніку з гарним сервісом.
Lesya- Сообщения : 163
Дата регистрации : 2020-12-06
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: