Отримання статусу учасника бойових дій
Страница 1 из 1
Отримання статусу учасника бойових дій
Я маю питання щодо отримання статусу учасника бойових дій. Я брав участь у певних військових діях, і мені цікаво, як отримати відповідний статус. Чи можна його отримати, якщо мої дії не були пов'язані зі службою конкретно у Збройних Силах? І до кого краще звернутися за консультацією щодо цього питання? Дуже вдячний за будь-яку допомогу.
Kreativchik- Сообщения : 44
Дата регистрации : 2022-09-19
Re: Отримання статусу учасника бойових дій
Дякую за відповідь! Здається, це розумний крок звернутися до ветеранських організацій або міністерства оборони. Я спробую знайти контактну інформацію цих організацій і звернутися до них для отримання детальної консультації. Надіюся, вони зможуть надати мені необхідну допомогу та вказати на правильний шлях для отримання статусу учасника бойових дій.Джульет пишет:Щодо отримання статусу учасника бойових дій, важливо звернутися до відповідних органів або установ. Як правило, процедура отримання статусу варіюється залежно від країни та законодавства. Я рекомендую звернутися до ветеранських організацій або до міністерства оборони своєї країни. Вони зможуть надати вам вичерпну інформацію та порадити, як подати заяву і які документи необхідно зібрати.
Kreativchik- Сообщения : 44
Дата регистрации : 2022-09-19
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: