Киевский форум №1 в Украине!
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Кровельные материалы

Участников: 3

Перейти вниз

Кровельные материалы  Empty Re: Кровельные материалы

Сообщение автор Lesya Пн Окт 31, 2022 7:07 pm

Marta пишет:Приветствую! Планирую перекрыть крышу дома. Посоветуйте, плз, проверенную компанию.

Доброго. Исходя из собственного опыта, я бы вам посоветовала воспользоваться услугами компании Terizo, сразу сброшу их координаты - https://terizo.com.ua/ Можно купить качественные кровельные материалы на выгодных условиях, оказывают услугу последующего монтажа. Обращалась к ним в начале осени, очень довольна, крыша прочная и надежная, предоставили гарантию.
Lesya
Lesya

Дата регистрации : 2020-12-06

Вернуться к началу Перейти вниз

Сообщение автор KatrinA Вс Фев 19, 2023 4:56 pm

Мені також потрібно буде перекривати будинок. Тому цікаво який матеріал для покрівлі сьогодні користується популярністю?

KatrinA

Дата регистрации : 2021-10-25

Сообщение автор SlavviK Пн Фев 20, 2023 5:21 pm

KatrinA пишет:Мені також потрібно буде перекривати будинок. Тому цікаво який матеріал для покрівлі сьогодні користується популярністю?

Як на мене, то сьогодні найпопулярнішим матеріалом для перекриття власних будинківє металочерепиця. ЦЕ матеріал відрізняється стійчкістю, якістю та стильним лдизайном. Хочете переглянути варіанти сучасного даху, тоді вам варто айти на сайт компанії Благосвіт. Ось каталог з металочерепицею https://blagosvit.com.ua/uk/category/metallocherepica-ua/, обов'язково перегляньте його. В каталозі представлені сучасні варіанти металочерепиці від відомих виробників.

SlavviK

Дата регистрации : 2021-10-21

Права доступа к этому форуму: