Киевский форум №1 в Украине!
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Новий Apple iPhone 15

Участников: 2

Перейти вниз

Новий Apple iPhone 15 Empty Новий Apple iPhone 15

Сообщение автор gehaj Вт Сен 19, 2023 1:30 pm

Привіт мешканцям форуму, давайте сьогодні поговоримо про новинку Apple iPhone 15, чи вам сподобалася презентна? Чи плануєте покупку даного телефону чи ні? Чекаю у коментарях.
gehaj
gehaj

Дата регистрации : 2022-01-09

Вернуться к началу Перейти вниз

Новий Apple iPhone 15 Empty Re: Новий Apple iPhone 15

Сообщение автор Luter90 Вт Сен 19, 2023 1:31 pm

Я хочу йти в ногу з модою і планую найближчим часом стати володарем ультрасучасного смартфона, тому що зараз у мене стара модель, мінятиму і свій і телефон дружини.

Luter90

Дата регистрации : 2021-08-20

Сообщение автор gehaj Вт Сен 19, 2023 1:31 pm

Я довго чекав на початок продажу «яблучної» новинки. Зараз дуже радий, що маю змогу придбати гаджет такої високої якості. Я великий шанувальник Яблука і ніколи його не зміню.
gehaj
gehaj

Дата регистрации : 2022-01-09

Сообщение автор Luter90 Вт Сен 19, 2023 1:32 pm

gehaj пишет:Я довго чекав на початок продажу «яблучної» новинки. Зараз дуже радий, що маю змогу придбати гаджет такої високої якості. Я великий шанувальник Яблука і ніколи його не зміню.
Наскільки я знаю, нова модель Айфона 15 триматиме заряд більше доби, тому що я постійно працюю в телефоні, для мене це важливий пункт, це дуже сподобалося.
Також подобається, що новинка матиме функцію швидкої зарядки від 30-ватного зарядного пристрою. Хоча у мене є і бездротова зарядка MagSafe, але я користуюсь обома. Якщо цікаво, подивіться опис різних моделей айфонів на сайті магазину Алло. Я для себе обрав Apple iPhone 15 Pro https://allo.ua/ua/products/mobile/serija_smartfony-iphone_15_pro/ це найкраща модель, для мене.

Новий Apple iPhone 15 4rFnT0B

Luter90

Дата регистрации : 2021-08-20